ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 |
- ورزش
کنید و فعالیت بدنی مداوم و منظم داشته باشید.
- وزن خود را در حد
متعادل حفظ کنید.
- زیاد غذا نخوریم و
چاق نشویم.
- بجای سرخ کردن
موادغذایی در روغن از غذاهای آبپز استفاده کنید.
- مصرف
گوشتهای قرمز و چربیهای حیوانی و لبنیات چرب را تا حد امکان کم کنید و بجای آن
از غذاهای گیاهی، ماهی و مرغ پوست گرفته شده استفاده کنید.
- اگرچه روغنهای
گیاهی مانند روغن زیتون، ذرت، سویا، آفتاب گردان و کنجد از سایر روغنها خیلی بهتر
است اما آنها را نیز بیرویه مصرف نکنید.
- هر روز
سبزی و میوه بخورید.
- از
غلات کامل و سبوسدار استفاده کنید.
- مصرف غذاهای دودی،
نمکسود و انواع شوریها را کنار بگذارید.
- غذا را
خارج از یخچال نگهداری نکنید و مدت نگهداری غذا در یخچال و فریزر هم محدود باشد
- نوشابهها
و آبمیوههای غیرطبیعی ننوشید.
-توجه داشته باشید
که خوردن تنقلاتی مانند پفک، چیپس و غذاهای آماده همچون سوسیس، کالباس و پیتزا
برای همه مضر است؛ بویژه برای کودکان